CHi

CHi
Cocosul, pe numele sau oficial Cocos Nucifera, creste din abundenta in Malaezia, Polinezia, Asia de Sud-Est, Caraibe si in alte zone tropicale. Desi la noi e considerata un fruct exotic, mai bine de o treime din populatia planetei o consuma sub o forma sau alta, zilnic.
Atat pulpa, laptele si apa, cat si uleiul, toate oferite de nuca acestui cocotier, au proprietati curative cu adevarat incredibile.
Cocosul a fost apreciat pentru darurile sale inca din cele mai vechi timpuri. Numele sau in sanskrita se traduce prin "acela ce ofera toate cele necesare vietii", deoarece cocotierul are multiple intrebuintari: hrana, hidratare si sanatate. Dintre numeroasele sale beneficii enumeram doar cateva:

Lupta eficient impotriva infectiilor de orice natura. Nuca de cocos este bogata in acid lauric, un acid gras unic, prezent din abundenta in special în uleiul de cocos, acesta neutralizand diversi patogeni: bacterii, virusi şi fungi. O mare parte din cercetarile facute au evidentiat capacitatea acidului lauric in sporirea imunitatii.

Apa de cocos are în compoziţie o cantitate insemnata de electroliti, care ajuta la mentinerea unui echilibru in organism, hidrateaza si sprijina refacerea tesutului muscular dupa activitatea fizica intensa.

Uleiul de cocos reduce trigliceridele si colesterolul LDL, de aceea este de folos persoanelor ce sufera de diverse probleme cardiovasculare.

Protejează împotriva bolilor degenerative precum Alzheimer. Consumul de cocos in oricare forma (apa, pulpa, lapte sau ulei) aduce un aport de ketone, care protejeaza impotriva degradarii neuronale si a aparitiei Alzheimerului.

Este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru infrumusetare. Deoarece uleiul de cocos are proprietati emoliente si este plin de vitamine, el reda stralucirea pielii si a parului deshidratat, ajuta la minimalizarea ridurilor si imbunatateste elasticitatea pielii.

APA DE COCOS

Apa de cocos contine de 15 ori mai mult potasiu decat bauturile sportivilor si are un continut ridicat de electroliti (potasiu, magneziu, fosfor, sodiu si calciu), vitali pentru functionarea nervilor, a muschilor, pentru hidratarea si mentinerea unui nivel optim al pH-ului din sange.

Apa nucilor de cocos este asemanatoare plasmei din sangele uman. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in bataliile din Pacific, s-a utilizat deseori apa de cocos pentru transfuziile de urgenta necesare soldatilor raniti, salvandu-se astfel nenumarate vieti.

Apa vietii

  • Hidrateaza mai repede decat apa si are continut ridicat de electroliti
  • Fara conservanți, fara arome artificiale, fara OMG
  • Compusa din enzime bioactive naturale, care ajuta la digestie si sustin un metabolism sanatos
  • Fara grasimi si cu continut scazut de carbohidrati, astfel ca poate ajuta la slabire
  • Restabileste nivelurile de energie, continand cu 15 ori mai mult potasiul decat cele mai multe bauturi sportive

LAPTE DE COCOS

Laptele de cocos este bogat in fier, potasiu si fosfor. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica.

Laptele de cocos contine pana la 89 mg de magneziu pe ceasca, ceea ce inseamna o mai buna manageriere a stresului zilnic. Laptele de cocos stinge hiperactivitatea celulelor nervoase si reduce contractia muschilor, oferindu-ne o stare de liniste si confort. Un adevarat produs anti-stres.

100% Ingrediente naturale

  • Bogat in fier, potasiu si fosfor
  • Sursa excelenta de magneziu – ofera o stare de liniste si confort
  • Confera senzatie de satietate – bogat in grasimi saturate ce contin acizi grasi cu lant mediu
  • Fara lactoza, soia, gluten
  • Produs de calitate premium – a castigat medalia de aur la cel mai prestigios concurs de food din Marea Britanie, Great Taste Awards


ULEI DE COCOS

Ajuta la echilibrarea hormonala, uleiul de cocos fiind o grasime care hraneste suprarenalele si tiroida si care imbogateste nutritiv nivelul hormonilor.

Echilibreaza nivelul de zahar din sange – el se elibereaza pe parcursul a mai multor ore in corp, furnizand energie.

Stimuleaza functia cerebrala, studiile aratand ca uleiul de cocos are efecte puternice asupra sanatatii creierului. Creste atentia. S-a demonstrat foarte util in tratarea si prevenirea afectiunii Alzheimer.

Perfect pentru cei ce urmeaza o dieta vegana.

Uleiul de cocos este un ingredient important in majoritatea retetelor crude, pentru ca se solidifica la temperatura camerei, pastreaza retetele inchegate si le ofera textura si gust.

100% Raw Organic

  • Presat la rece si nefiltrat – mentine savoarea si valoarea nutritiva bogata a nucilor de cocos
  • Ajuta la echilibrarea hormonala, echilibreaza nivelul de zahar in sange, stimuleaza functia cerebrala
  • Nu produce efectele nocive – foarte bun pentru gatit deoarece compozitia lui ramane neschimbata la temperaturi ridicate
  • Produs de calitate premium – a castigat medalia de aur la cel mai prestigios concurs de food din Marea Britanie, Great Taste Awards

Produse din gama CHI

preloader