Green & Black

Green & Black
La Green & Black am ales doar cele mai bune ingrediente organice, avand o grija sporita in a oferii o aroma distincta, devenita deja marca noastra recunoscuta.

Green – Verde simbolizeaza credinta noastra in cultura organica

Black – Negru reprezinta intensitatea continutului ridicat de cacao din ciocolata noastra

✓ Ingrediente organice
✓ Cacaoa provine din boabe Trinitario
✓ Zahar de trestie nerafinat
✓ Vanilie de Madagascar
✓ Ingrediente certificate Fairtrade

25 de ani de excelenta
Ciocolata

Fiecare dintre cele 7 ciocolate ale noastre a fost gandita meticulos, cercetata, gustata, modificata si gustata din nou pana am obtinut rezultatul perfect.

Gasiti la noi ciocolata foarte neagra, foarte cremoasa, imblanzita cu vanilie de Madagascar sau cea plina de caldura ghimbirului cristalizat, ciocolata cu lapte cu o aroma bogata de cacao sau cu bucați crocante de caramel pentru un gust de poveste. Incercati chiar acum pentru o zi delicioasa.

Ciocolata calda

Am descoperit ca cel mai bun mod de a te incalzi este cu o ceasca de cacao fierbinte. Exista o anumita magie care inconjoara ritualul, mirosul, sentimentul ca nimic altceva nu te poate satisface cu adevarat. Un gust de poveste, un gust de alta data. Aseaza-ti palmele în jurul unei cani calde de ciocolata, asa cum faceai in copilarie. Pentru prepararea acesteia, am amestecat ciocolata neagra organica cu zahar nerafinat din trestie, apoi, pentru un plus de intensitate, am adaugat pudra de cacao obtinuta din aceleași boabe.


Cacao

Ideala pentru gatit delicii de ciocolata sau cu o cana de lapte cald pentru o bautura de seara.

Cacaoa noastra organica se prepara din cele mai fine boabe organice, crescute in umbra copacilor din padurea tropicala. Boabele sunt recoltate la maturitate, apoi fermentate cu grija și uscate pentru a maximiza aroma suava si complexa a acestei delicioase pudre de cacao.

null

Secretul nostru

Gustul bogat al ciocolatei noastre provine din faptul ca folosim boabele de cacao Trinitario, a caror aroma este bogata, dinamica. Mai intai, fermierii culeg fructe de cacao care contin aproximativ 45 de boabe de cacao, iar apoi, pentru a obtine o savoare pronuntata, boabele de cacao fermenteaza, fiind acoperite cu frunze de banane timp de 5 zile.

Dupa ce boabele au fost perfect fermentate, sunt expuse la soare pentru a se usca si a prinde culoare. Apoi boabele noastre sunt tocmai bune pentru a-si indeplini menirea si a da nastere delicioasei ciocolate Green & Black.

Produse din gama Green & Black

preloader