Aceasta a fost creata de catre Daniel Peter in anul 1875, dupa opt ani in care a experimentat si a lucrat la reteta, ingredientul cheie fiind laptele condensat.

Acestea sunt cele 10 aspecte interesante si mai putin cunoscute despre ciocolata si despre ingredientul ei de baza, boabele de cacao. Fie ca este vorba de lucruri care tin de valoarea nutritionala extraordinara, fie ca am ales dintre curiozitatile si aspectele care tin de istoricul acestui aliment, noi speram ca ti-am adus un plus de informatii interesante si chiar folositoare.

Inainte de a incheia, dorim sa mai punctam cele 3 aspecte la care trebuie sa fim extrem de atenti atunci cand alegem si cumparam ciocolata: procentajul de cacao, calitatea acesteia si ce alte ingrediente contine respectiva ciocolata. Astfel, este bine sa alegem o ciocolata cu un continut ridicat de cacao (beneficiile ciocolatei se refera, desigur, la cele ale boabelor de cacao), fiind indicat ca aceasta sa fie de cea mai buna calitate, de preferat organica. In privinta ingredientelor pe care le mai contine ciocolata, se recomanda sa evitam sortimentele care contin o cantitate mare de zahar rafinat adaugat, precum si alte substante nenaturale si periculoase pentru sanatate.

Pentru ca iubim ciocolata si vrem sa iti oferim cele mai bune sortimente existente pe piata, noi detinem in portofoliul nostru 2 branduri cu care ne mandrim si pe care ti le recomandam cu toata increderea. Este vorba despre Green & Black, care este considerat brandul numarul 1 in lume de ciocolata organica si este preparata cu ingrediente de cea mai buna calitate: boabe de cacao Trinitario, zahar de trestie nerafinat si vanilie de Madagascar. De asemenea, este vorba de ciocolata calda Sir Hans Sloane, care este o ciocolata selecta, de calitate premium, facuta dupa o reteta traditionala britanica si care a castigat medalia de aur la prestigiosul concurs Great Taste Awards.

Produsele Green & Black se pot achizitiona din Mega Image, Carturesti, Naturalia, Bebe Tei, Diverta si magazinele de tip Plafar sau online, pe AlimenteSpeciale.ro si Unicorn-Naturals.ro, iar produsele Sir Hans Sloane se pot achizitiona din Mega Image Concept Store, Carrefour, Carturesti, Bebe Tei si magazinele de tip Plafar sau online, pe AlimenteSpeciale.ro si Unicorn-Naturals.ro.

Cu speranta ca sugestiile noastre iti vor fi de un real folos, echipa Unicorn Naturals te invita sa urmaresti atat blogul nostru, cat si pagina de Facebook, unde vom face tot posibilul sa iti oferim cat mai multe informatii valoroase si utile.