Daca doresti sa beneficiezi de bogatia nutritionala a fructelor de padure in orice anotimp, iti recomandam rulourile si talpitele Bear preparate din fructe proaspate. Bear reprezinta gama numarul unu de snack-uri din fructe pentru copii din Marea Britanie, diferentiindu-se de alte produse de pe acelasi segment atat prin calitate, cat si prin gust. Produsele Bear sunt 100% naturale, nu contin zahar adaugat, conservanti sau aditivi, sunt foarte bogate in fibre, iar procesul de fabricare este minim, astfel pastrandu-se active toate proprietatile si vitaminele din fructe.

Bear prepara snack-urile intr-un mod simplu si traditional, printr-un proces de deshidratare la cuptor cu foc bland, folosind numai legume si fructe, in proportie de 100%, fara concentrati, agenti de coagulare sau alti aditivi. Temperatura din cuptoarele de deshidratare nu depaseste nicioadata 42°C, astfel pastrandu-se intacte toate calitatile fructelor si legumelor din compozitie.

Produsele se gasesc in Mega Image, Carrefour, DM, Carturesti, Inmedio, Bebe Tei, Naturalia si magazinele de tip Plafar, sau online, pe AlimenteSpeciale.ro si Unicorn-Naturals.ro.

Cu speranta ca sugestiile noastre iti vor fi de un real folos, echipa Unicorn Naturals te invita sa urmaresti atat blogul nostru, cat si pagina de Facebook, unde vom face tot posibilul sa iti oferim cat mai multe informatii valoroase si utile.