Meniu
Coșul meu

Auga

Această supă de linte este preparată din trei tipuri de linte - verde, roșie și maro - fiecare oferind o textură și valoare nutritivă diferită.Supa este ambalată într-un plic inovator ușor, care poate fi considerat cu tărie ambalajul viitorului, deoarece este mai prietenos cu mediul înconjurător dec..
14,50 Lei
Fără TVA:13,81 Lei
Această supă tradițională spaniolă este făcută din roșii organice, ardei gras și castraveți. Este gata de mâncat, trebuie doar să răciți pachetul și să turnați supa rece într-un bol sau într-un pahar larg. Puteți servi gazpacho simplu sau îl puteți decora cu un strop de ulei de măsline, roșii tăiate..
14,50 Lei
Fără TVA:13,81 Lei
Supa este ambalată într-o pungă ușoară, inovatoare, care poate fi numită ambalajul viitorului, deoarece este mai ecologică decât ambalajul tradițional. S-a dovedit că această pungă are emisii de CO2 semnificativ mai mici pe durata ciclului său de viață al produsului, comparativ cu un borcan de sticl..
14,50 Lei
Fără TVA:13,81 Lei
Terci de ovăz instant organic AUGA cu măr și scorțișoară este bogat în fibre, fără lactate și fără adaos de zahăr.  Doar turnați apă clocotită până la linia de umplere, amestecați , apoi așteptați 3 minute cu capacul închis și bucurați-vă de mâncare!..
9,90 Lei
Fără TVA:9,43 Lei
Terci de ovăz instant organic AUGA cu banane și căpșuni este bogat în fibre, fără lactate și fără adaos de zahăr.  Doar turnați apă clocotită până la linia de umplere, amestecați , apoi așteptați 3 minute cu capacul închis și bucurați-vă de mâncare!..
9,90 Lei
Fără TVA:9,43 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)AugaAuga este cel mai mare producator de alimente ecologice din Europa. Grupul administreaza cca. 39000 ha de teren arabil certificat si produc alimente organice cu ajutorul celor mai noi tenologii, folosind propria economie.


In portofoliul lor de produse organice se regasesc:

  • Legume organice
  • Legume organice preparate fara conservanti sau alergeni.


Supe organice

Supe bio gustoase si satioase gata de servit. Supele sunt produse doar din ingrediente organice si contin numai legume proaspete.fara conservanti sau alergeni


Porridge organic

Porridge bio instant pe baza de ovaz integral. Porridge-ul organic cu diferite arome fructate este bogat in fibre si nu contine adaos da zahar sau sare. Preparare: se adauga apa fiarta pana la linia indicata (180 ml), se amesteca bine si se lasa 3 minute.


15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER