Buiteman

Buiteman
Biscuiti organici cu branza maturata, cu textura crocanta si gust bogat. Biscuitii si fursecurile Buiteman sunt produsi in Olanda, intr-o brutarie de familie cu o traditie de excelenta de peste 60 de ani.

Succesul produselor noastre este rezultatul combinarii unice a materiilor prime de inalta calitate, a retetelor de familie si a metodelor de preparare traditionale imbinate cu tehnicile moderne de astazi. Toti biscuitii si fursecurile sunt facuti in brutaria noastra proprie, cu multa atentie si dragoste.

null
Produs Bio

✓ Fara culori si arome artificiale
✓ Fara conservanti
✓ Fara uleiuri hidrogenate
✓ Nu contine OMG

Secretul nostru:
Prospetimea

Putine lucruri se pot echivala cu mirosul ce vine de la cuptorul nostru.

Pentru pasionatii de brutarie ca noi, acest miros reprezinta dragostea pentru afacerea noastra, intregul proces magic de a face ceva cu adevarat gustos pornind aproape de la zero.

Branza

Totul a inceput cu fursecurile cu branza Gouda. Mama tuturor biscuitilor nostri. Un fursec bun il recunoastem imediat: crocant la prima muscatura, apoi faramicios, eliberand lent aroma intensa de branza maturata careia ii resimtim apoi gustul inca multa vreme. Adaugam si mai multa branza pe partea superioara pentru un gust bogat cu adevarat. Iar pe iubitorii de branza de capra ii invitam sa savureze biscuitii nostri cu branza maturata de capra, care a cucerit si juriul de la Great Taste Awards.

Organic

Pentru gama noastra bio, avem un proces de productie certificat organic. Folosim doar cele mai bune materii prime organice disponibile pe piata, fara OMG. De la oua la ierburi și condimente, toate ingredientele provin de la furnizori organici certificați. Ne place sa lucram cu ingrediente ecologice, deoarece acestea reprezinta filosofia noastra fata de alimentatie.

Produse din gama Buiteman

Nu au fost gasite produse care sa corespunda criteriilor selectate de dvs.

preloader