Lizi’s Granola

Lizi’s Granola
stanga-lizis
Granola este un amestec bogat de diferite tipuri de nuci, seminte si fulgi de ovaz rumenite in cuptor la foc bland.

Folosind cele mai bune ingrediente naturale, Lizi’s Granola a fost creata cu grija, pentru a va oferi un produs premium, care este atat sanatos, cat si deosebit de gustos.

Produsele noastre sunt preparate din ingrediente integrale, care va sustin cu energie și proteine pe tot parcursul zilei.

Gama Lizi’s Granola are incarcatura glicemica masurata, tocmai pentru a va oferi incredere nu numai prin beneficiile sale nutritionale, cat și prin efectul asupra corpului.

Ideal pentru: diabetici, in curele de slabit, pentru copii si adolescenti, persoane sportive.

Delicios, Gustos, Sanatos: Celebrul Maestru Culinar Raymond Blanc, degustand Lizi’s Granola Treacle Pecan a afirmat: ,,Gustul este uimitor” (Evening Standard).

Compozitia sa il face sa fie un produs bogat in proteine vegetale, fibre alimentare, acizi grasi Omega 3, antioxidanti, vitamine si minerale.

Granola 100% natural este o alternativa sanatoasa pentru micul tau dejun, fiind foarte apreciate pentru gustul lor deosebit, atat de copii, cat si de adulti.
Produs cu incarcatura glicemica scazuta

Este singurul produs de pe piata care are masurat Glicemic Load (incarcatura glicemica), util pentru controlul nivelului de zahar in sange.

Lizi’s Granola este un produs unic prin faptul ca are masurat Glicemic Load (incarcatura glicemica), concept introdus in 1997 la Universitatea Harvard si care descrie raspunsul glicemic al organismului, atat din punct de vedere calitativ (prin indicele glicemic), cat si cantitativ, prin numarul de carbohidrati ingerati. Glicemia depinde atat de indicele glicemic, cat si de cantitatea totala de glucide ingerate. Incarcatura glicemica sta la baza curelor de slabire moderne.

Datorita incarcaturii glicemice scazute produsul elibereaza in mod lent energia (glucoza) in sange, mentinand senzatia de satietate.

null

100% NATURAL

Fara zahar sau indulcitori artificiali
Fara conservanti
Fara uleiuri hidrogenate
Nu contine OMG
Bogat in fibre
Excelent pentru diabetici, persoane sportive si copii
Gama Lizi’s Granola contine 10 produse delicioase, din care 4 sunt produse specializate, pentru a se potrivi diverselor preferinte si nevoi dietetice.

Produse din gama Lizi's Granola

preloader