Nakd

Nakd
Batoanele Nakd sunt o modalitate foarte buna de a manca alimente nutritive si sanatoase, fara a face compromis la gust!

Batoanele Nakd sunt facute doar din ingrediente naturale, un amestec din fructe si nuci, care va aduc un aport deosebit de vitamine, minerale si fibre. Este un produs vegan fara zahar sau siropuri adaugate, fara gluten sau aditivi ascunsi.

Batoanele Nakd nu sunt prelucrate termic, pastrand astfel toti nutrientii, fiind o gustare sanatoasa si delicioasa, o adevarata sursa de energie.

Sunt excelente atat pentru adulti, cat si pentru copii – acestia vor adora textura moale, crocanta si gustul dulce.

Alternativa sanatoasa si gustoasa la batoane si alimente procesate
In gama noastra se regasesc 12 sortimente deliciose - incercati-le chiar acum!
Batoane Nakd

Cele mai simple si mai populare dintre batoanele noastre. Facute din fructe și nuci crude, amestecate impreuna. Continand 100% ingrediente naturale, fara adaos de zahar sau siropuri, aceste snack-uri sunt, de asemenea, fara grau, lapte sau gluten si au un gust delicios. Cu o textura moale si placuta, ele sunt ideale pentru o gustare intre mese si bune de luat la drum.

Batoane Nakd cu proteine Crunch

Au proteine, sunt gustoase, hranitoare si irezistibil de crocante, fiind pline de ingrediente naturale, pentru un gust si o satisfactie de lunga durata.

Toate batoanele crunch sunt fara lactate, grau sau gluten si contin un surplus de proteine din soia crocanta (nemodificata genetic).

Batoane Nakd cu ovaz

Batoane delicioase, facute doar cu fructe crude, ovaz, nuci și mirodenii combinate. Acestea au o textura mai consistenta decat batoanele noastre simple, datorită ovazului adaugat.

Ovazul ofera si mentine senzatie de satietate intr-un mod absolut delicios.

null

100 % ingrediente naturale integrale

✓ Produs Raw Vegan
✓ Fara Gluten
✓ Fara zahar sau siropuri adaugate
✓ Cu proteine
✓ O gustare sanatoasa intre mese
Ce face ca Nakd sa fie atat de diferite?

Te-ai uitat vreodata la partea din spate a invelisului unui baton de cereale pentru a vedea ce contine? Aproape toate batoanele asa-zis „sanatoase“ sunt intens prelucrate termic si umplute cu siropuri, zahar si aditivi. Aruncati o privire mai jos pentru a vedea la ce ne referim.

Un baton tipic de cereale poate conține pana la 30 de ingrediente, dintre care multe sunt complet necunoscute, iar si mai multe sunt, de fapt, doar diferite tipuri de zahar. In ciuda a ceea ce se spune pe ambalaj, stim cu totii ca acestea sunt puternic prelucrate, pline cu siropuri si umplute cu aditivi si ca nu sunt cu adevarat „sanatoase“.

Deci care este alternativa? Batoanele Nakd sunt complet diferite de alte batoane de cereale, deoarece acestea sunt realizate cu o abordare „wholefood”, ceea ce inseamna ca noi credem in procesarea minima si fara zahar adaugat, siropuri sau aditivi, rezultatul fiind un produs complet natural si sanatos. Faceti trecerea la Nakd!

nakd ingrediente

Produse din gama Nakd

preloader