Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230g Aurum Noble

Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230 g Aurum Noble
Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230 g Aurum Noble
-30 %
Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230 g Aurum Noble
Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230 g Aurum Noble
Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1) 1230g Aurum Noble
Descriere
5 tipuri de miere: polifloră cu alune, polifloră cu migdale, tei cu susan, polifloră cu spirulină și pură polifloră. Prezentare elegantă.
153,30 Lei
219,00 Lei
Fără TVA: 140,64 Lei
  • Cod produs: AN1877
Etichete: Bio

Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1 mare): O simfonie a gustului pentru o experiență memorabilă!

Oferă un cadou mai mult decât delicios:

Imaginează-ți o călătorie senzorială fascinantă, o odisee a gustului care te poartă prin arome bogate și texturi diverse. Această călătorie devine realitate cu Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1 mare), o colecție rafinată de cinci tipuri de miere, special create pentru a impresiona și a încânta.

Cinci comori dulci te așteaptă:

  • Cremă de miere crudă polifloră cu alune de pădure rumenite, pudră de roșcove și sare de mare 300g: O explozie de arome te cuprinde cu fiecare linguriță. Gustul clasic al mierii poliflore se împletește armonios cu notele alunelor de pădure rumenite și cu savoarea roșcovei, echilibrate perfect de un strop de sare de mare. Textura cremoasă te va cuceri instantaneu.

  • Cremă de miere crudă polifloră cu migdale rumenite, scorțișoară și sare de mare 300g: O combinație caldă și festivă te așteaptă în această cremă delicioasă. Gustul bogat al mierii poliflore este completat de aroma inconfundabilă a scorțișoarei și de crocănțeala migdalelor rumenite, toate potențate de un vârf de sare de mare. O experiență culinară de neuitat!

  • Cremă de miere crudă de tei și susan rumenit 300g: O simfonie delicată a gustului te invită la relaxare. Aroma florală a mierii de tei se contopește perfect cu savoarea susanului rumenit, creând o combinație ideală pentru o gustare sănătoasă sau un moment de răsfăț. Textura cremoasă te va purta pe aripile imaginației.

  • Miere polifloră și spirulină 30g: Un produs special creat de Doctorul Vicențiu Găvănescu, menit să ofere organismului o doză energizantă de vitamine, proteine vegetale și carbohidrați. Gustul dulce al mierii se îmbină armonios cu notele ușor sărate ale spirulinei, oferind o experiență culinară unică și benefică pentru organism.

  • Miere pură polifloră 300g: Un clasic atemporal, apreciat de generații. Gustul bogat și complex al mierii poliflore te va cuceri instantaneu. Aromele florilor de câmp te vor purta înapoi în copilărie, oferindu-ți o experiență autentică și delicioasă.

Prezentarea elegantă:

Cadoul este ambalat într-o cutie de carton imprimată cu designul Aurum Noble Honey, oferindu-i un aspect sofisticat și rafinat. Greutatea totală a produsului este de 1230g, perfectă pentru a impresiona și a oferi o experiență culinară memorabilă.

Cadoul perfect pentru orice ocazie:

Fie că este vorba de o zi de naștere, o sărbătoare importantă sau o simplă vizită la prieteni, Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1 mare) este alegerea ideală pentru a oferi un cadou original, delicios și sănătos.

O experiență delicioasă și rafinată:

Acest cadou nu este doar o colecție de miere, ci o călătorie senzorială de neuitat. Fiecare tip de miere oferă o experiență unică, de la gusturi clasice la combinații inedite, satisfacând diverse preferințe.

Cadou dulce cu miere de albine – Love Your Honey (4+1 mare) este mai mult decât un cadou, este o declarație de rafinament și o dovadă de apreciere pentru cei dragi. Oferă-le o experiență delicioasă și memorabilă!

Spune-ti opinia

Rău Bun
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER