Meniu
Coșul meu

Paste

Tagliatelle Bio 500g Paste făinoase BioitaliaDin regiunile din sudul Italiei și din selecția atentă a celui mai bun grâu organic, se nasc pastele Bioitalia. Descoperă arta pastelor italiene cu Tagliatellele Bioitalia. Făcute din grâu durum organic, aceste paste sunt create cu atenție și tradiți..
19,90 Lei
Fără TVA:18,26 Lei
Spaghete Bio Tricolore Vegetale 500g BioitaliaPaste autentice italienești realizate din făină grișată din grâu dur.Pastele tricolore sunt un tribut adus culorilor drapelului italian. Culorile deosebite de roșu și verde se obțin prin amestecul aluatului cu spanac și cu roșii bio.Textura poroasă a pas..
15,90 Lei
Fără TVA:14,59 Lei
Spaghete Bio Semola din Grâu Dur 500g BioitaliaSpaghetele Bioitalia din grâu dur bio sunt ca un fir de legătură cu tradiția și autenticitatea Italiei. Din inima regiunilor de sud, grâul bio de cea mai bună calitate devine o pastă delicioasă, întruchipând angajamentul pentru calitate și durabilitate...
12,50 Lei
Fără TVA:11,47 Lei
Penne Rigate Bio Tricolore Vegetale 500g Bioitalia  Paste autentice italienești realizate din făină grișată din grâu dur.Pastele tricolore sunt un tribut adus culorilor drapelului italian. Culorile deosebite de roșu și verde se obțin prin amestecul aluatului cu spanac și cu roșii bio.Textura po..
15,90 Lei
Fără TVA:14,59 Lei
Din regiunile din sudul Italiei și din selecția atentă a celui mai bun grâu organic, se nasc pastele Bioitalia. Originea sa cunoscută este garantată de un sistem care urmărește produsul de la câmp până la masă: lanțul certificat conform standardului UNI ENI ISO 22005:2008...
14,90 Lei
Fără TVA:13,67 Lei
Linguine Bio Paste Semola din Grâu Dur 500g BioitaliaO capodopera culinara care îmbină armonios tradiția italienească cu principiile moderne ale sănătății.Cultivati cu grija in regiunile din sudul Italiei, acesti linguini sunt rezultatul unei selecții riguroase a celor mai fine boabe de grau organic..
12,50 Lei
Fără TVA:11,47 Lei
Paste autentice italienești realizate din făină grișată din grâu dur.Pastele tricolore sunt un tribut adus culorilor drapelului italian. Culorile deosebite de roșu și verde se obțin prin amestecul aluatului cu spanac și cu roșii bio.Textura poroasă a pastelor permite o aderență superioară la sosuri...
15,90 Lei
Fără TVA:14,59 Lei
Fusilli Bio Semola din Grâu Dur 500g BioitaliaFusilli BIO de grâu dur Bioitalia: un deliciu culinar care îmbină perfect tradiția italiană cu principiile moderne ale sănătății.Cultivați cu grijă în regiunile din sudul Italiei, acești fusilli sunt obținuți din selecția atentă a celui mai fin grâu orga..
14,90 Lei
Fără TVA:13,67 Lei
Fettuccine Bio 500g Paste Făinoase BioitaliaAceste paste făinoase bio din grâu dur organic certificat te vor transporta într-o lume de arome autentice și savuroase.Cu ajutorul matritelor de bronz și a procesului de uscare lentă la temperaturi scăzute, fettuccinele Bioitalia capătă o suprafață rugoas..
19,90 Lei
Fără TVA:18,26 Lei
Din regiunile din sudul Italiei și din selecția atentă a celui mai bun grâu organic, se nasc pastele Bioitalia. Au o fermitate ideală și nu se gătesc în exces...
14,90 Lei
Fără TVA:13,67 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER