Rude Health

Rude Health
Rude Health foloseste doar ingrediente integrale, pe care le gasiti chiar si in bucataria voastra - nimic artificial sau prelucrat.

Noi credem ca hrana trebuie sa fie naturala – fara concentrate, coloranti, agenti de ingrosare sau alti aditivi.

Dovada noastra este in gust. Incercati si va veti convinge singuri! 

In gama noastra gasiti o varietate bogata de produse pentru un mic dejun sanatos cu un gust desavarsit, pentru o gustare intre mese sau ingrediente pentru retetele voastre culinare
LAPTE VEGETAL ORGANIC

Laptele nostru vegetal este organic, neindulcit si este facut cu apa pura de izvor. Continand doar ingrediente de inalta calitate, el a fost premiat pentru gustul sau deosebit cu medalia de aur la Great Taste Awards 2013.

Nu folosim agenti de ingrosare, siropuri sau zahar adaugat – doar lapte vegetal delicios.

Alegeti intre laptele de cajulaptele de alune si laptele de orez brun.

GRANOLA SI MUESLI

Granola este un amestec de diferite tipuri de nuci, seminte si fulgi de ovaz, rumenite in cuptor la foc bland. Granola noastra este ideala pentru un mic dejun abundent si sanatos sau ca un snack delicios.

Granola nostra este 100% naturala, fara zaharuri sau siropuri adaugate, fara uleuri hidrogenate, fara aditivi – doar ingrediente de calitate premium, bogate in fibre si antioxidanti. Iar despre gustul ce sa mai spunem? Am convins si juriul de la Great Taste Awards care ne-a premiat cu o medalia de aur. Acum ramane doar sa o gustati si voi!

PORIDGE

In pregatirea poridge-ului amestecam cei mai cremosi fulgi de ovaz scotieni impreuna cu bucatele de fructe iresistibil de moi, nuci bogate in proteine, seminte crocante si cereale hranitoare.

Avem si poridge de ciocolata cu un gust desavarsit dat de o combinate de cacao nibs cu unt de alune sau poridge cu unt de migdale crocante si sare de mare. De asemenea, va invitam sa gustati Poridge Fruity sau Poridge Organic, continand un complex de cereale si seminte pentru un surplus de energie.

Toate sortimentele contin doar ingrediente naturale, fara nici o urma de zahar rafinat sau uleuri hidrogenate, si sunt bogate in fibre.

Se prepara foarte simplu, fie punand lapte fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se receasca, fie in mod traditional britanic, prin gatirea timp de 3 minute. Modul de preparare traditional britanic este foarte asemanator cu prepararea grisului cu lapte: aduceti la punctul de fierbere lichidul si amestecati apoi timp de 3-4 minute, in cantitati egale, poridge si apa sau lapte. Pofta buna!

Produse din gama Rude Health

preloader