Trek

Trek
Batoanele TREK contin 10 g de proteine si sunt facute doar din ingrediente naturale alese cu grija pentru a va sustine cu energie pentru intreaga zi.

Flapjack Trek este un clasic britanic, revolutionar!

Fara siropuri adaugate, fara uleiuri hidrogenate, acest baton delicios cu continut ridicat de proteine va ofera un raport carbohidrati-proteine perfect pentru recuperarea dupa efort.

Vegan si fara gluten, batonul Trek va sustine cu o energie de lunga durata, atunci cand aveti cel mai mult nevoie.

Ideal pentru iubitori de sport și excelent ca un mic dejun nutritiv sau ca o gustare delicioasa care te mentine in forma pentru mai mult timp, batoanele noastre sunt perfecte pentru tine. Sunt bune si daca muncesti din greu la birou, dar si pentru urmatoarea sedinta de fitness. Sunt bogate in proteine, fibre și, cel mai important, au un gust extraordinar.

Trek - plin de energie naturala, hranitor, mentine senzatia de satietate

✓ Fara siropuri adaugate
✓ Fara uleuri hidrogenate
✓ Fara gluten
✓ Fara OMG
✓ 100% ingrediente naturale integrale
✓ 10 g de proteina in fiecare baton
Cu ce sunt Trek atat de diferite?

Batonul Trek cu proteine este un aliment integral, complet – datorita continutului de proteina crocanta ce ofera un surplus de energie naturala. Cand preparam batoanele noastre, luam efectiv o mana de fructe si nuci si le presam impreuna pentru a obtine cele mai delicioase, hranitoare si sanatoase snack-uri pe care le veti gasi. Atat! De asemenea, batoanele Trek sunt vegane, nu conțin gluten, grau, siropuri sau lactate. Suna minunat, nu-i asa?

Produse din gama Trek

preloader