Bear

Bear
Gama nr 1 in Marea Britanie la snack-urile din fructe pentru copii

Gama Bear pentru copii se diferentiaza atat prin calitatea, cat si prin gustul sau. In mod categoric, snack-urile noastre pentru copii sunt sanatoase. Si cand afirmam acest lucru, nu ne gandim numai la faptul ca produsele noastre nu contin zahar adaugat si sunt bogate in fibre, dar avem in vedere si modul lor de fabricatie.

Produsele noastre sunt:

✓ 100% fruct
✓ Fara zahar adaugat
✓ Fara sulfiti
✓ Fara concentrate 
✓ Bogate in fibre

Cum le preparam noi?

Noi preparam snack-urile noastre in mod simplu si traditional, prin deshidratare in cuptor la foc bland. Folosim numai 100% fructe si legume, fara concentrate, agenti de coagulare sau alti aditivi. Temperatura din cuptoarele noastre de coacere lenta nu depaseste niciodata 42°C, pastrandu-se astfel toate calitatile fructelor si legumelor.

Cum le prepara altii?

Alte snack-uri (jeleuri) adresate copiilor sunt preparate industrial prin fierberea concentratelor din fructe la peste 100°C, adugandu-se agenti de ingrosare, iar apoi, prin procedeul de extrudare (fortare rapida), lichidul obtinut se toarna in diverse forme. Astfel, produsul final este rafinat si pastreaza foarte putin din fibre sau din alte calitati ale fructelor.

Bear va aduce in Romania 3 game pentru copilasii vostri:
BEAR YOYO

Delicioase rulouri doar din fructe pentru copii, numai bune de luat la scoala!

Gama noastra este compusa din 5 arome: capsuni, ananas, mango, coacaze negre si zmeura.

Surpriza: toate produsele din aceasta gama contin cartonase de colectie, in limba engleza, cu aventurile Spionului Secret. O modalitate simpla, amuzanta si instructiva pentru copii de a invata limba engleza.

Daca decupati 5 coduri de bare ale rulourilor YoYo si le trimiteti pe adresa firmei noastre, o sa va trimitem gratuit un catalog pentru copii, care contine aventurile Spionului Secret si in care cartonasele colectionate va vor ghida spre noi aventuri. *

Oferta in limita stocului disponibil.

BEAR TALPITE +12

Forme gustoase, doar din fructe, pentru cei micuti, incepand cu varsta de 12 luni.

In loc de jeleurile din concentrate de fructe pline de aditivi aveti acum la dispozitie o gama raw-vegana care contine fructe deshidatate si doar atat.

Talpitele se regasesc in 4 sortimente: Artic, Jungle, Dino, Safari.


GAMA DE CEREALE ALPHABET

Multicerealele Alfabet sunt litere delicioase crocante făcute din 5 cereale.

Produs natural fara zaharuri rafinate – in loc de zahar noi folosim nectar din suc de cocos ce contine de 2 ori mai mult calciu decat laptele și are in mod natural un indice glicemic scazut.

O portie de 30 de grame de cereale (fara lapte) contine 25% din doza zilnica recomandata de calciu.

Fiind un amestec complex de multicereale, gama Alphabet este, de asemenea, foarte bogata in fibre.

Surpriza: toate produsele din aceasta gama contin cartonase de colectie, in limba engleza, cu aventurile Spionului Secret. O modalitate simpla, amuzanta si instructiva pentru copii, de a invata limba engleza.

Daca decupati 5 coduri de bare ale rulourilor YoYo si le trimiteti pe adresa firmei noastre, o sa va trimitem gratuit un catalog pentru copii,  care contine aventurile Spionului Secret si in care cartonasele colectionate va vor ghida spre noi aventuri. *

Oferta in limita stocului disponibil.

Produse din gama Bear

preloader