Meniu
Coșul meu

Dulciuri şi snacks

Caramelul sărat, partenerul perfect pentru ovăzul integral. Fragmente de caramel cu unt se amestecă cu doar un praf de sare de mare în biscuitul de ovăz, pentru o mușcătură delicioasă, cu exact nivelul potrivit de crocant.Biscuiti din ovăz integral cu caramel sărat 200G Nairn's conțin cu 40% mai puț..
12,35 Lei
Fără TVA:11,33 Lei
Fără zahăr adăugat, sulf sau conservanți și, desigur, nimic artificial. Aceste bile pentru gustări energetice bifează toate căsuțele: crude, certificate organice USDA, certificate fără OMG, certificate vegane, fără gluten și fără lactate.Aceste bile pentru gustări energetice bifează toate căsuțele: ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,00 Lei
Fără zahăr adăugat, sulf sau conservanți și, desigur, nimic artificial. Aceste bile pentru gustări energetice bifează toate căsuțele: crude, certificate organice USDA, certificate fără OMG, certificate vegane, fără gluten și fără lactate. Aceste bile pentru gustări energetice ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,00 Lei
Baton gustos cu miliarde de probiotice + prebiotice pentru un intestin fericit și sănătos. S-a dovedit că îmbunătățește sănătatea digestiei și întărește sistemul imunitar. Bogat în fibre prebiotice de cicoare, conține 5 g de proteine vegetale și are sub 160 kcal pe baton. Îmbunătățit cu vitamina B12..
8,25 Lei
Fără TVA:7,57 Lei
Mai mult decât o gustare obișnuită, acestea sunt batoane super delicioase: nucile din fiecare baton Perkier + Immune conțin grăsimi sănătoase pentru a crește absorbția vitaminei D. Sunt bogate în fibre prebiotice de cicoare pentru un intestin fericit și sănătos, conțin 6 g de proteine vegetale și su..
8,25 Lei
Fără TVA:7,57 Lei
Alune delicioase, crocante, prăjite uscat, acoperite cu ciocolată netedă, organică ar trebui să fie tot ce trebuie să știi. Dar în cazul în care încă mai citești, ciocolata este făcută din unt de cacao, zahăr de cocos și pudră de cacao, atât...
8,90 Lei
Fără TVA:8,48 Lei
Afişare 1 - 24 din 28 (2 pagini)