Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Pâinici şi crackerşi

Ovăz clasic fără Zahăr Adăugat 65g Moma
-20 %
Ovăz clasic fără Zahăr Adăugat 65g Moma O modalitate simplă și delicioasă de a te bucura de o porție de fulgi de ovăz, fără gluten, fără adăugarea de zahăr. Perfecți pentru un mic dejun rapid și sănătos, pe care îl poți savura acasă sau în deplasare.Pregătiți cu o combinație specială de fulgi d..
9,20 Lei 11,50 Lei
Fără TVA:8,44 Lei
Pâinici din ovăz integral fin măcinat 218G Nairn'sDupă cum sugerează și numele, crackerșii Nairn's, Fin Măcinați din Ovăz sunt realizați cu ovăz măcinat mai fin pentru a-i face mai subțiri și mai puțin aspri în textură decât omologii lor.Încărcați cu fibre, carbohidrați complexi, vitamine ..
9,00 Lei
Fără TVA:8,26 Lei
Pâinici organice din ovăz integral 250G Nairn'sProdusele Nairn's, cum ar fi Pâinicile Organice din Ovăz Scoțian, reflectă angajamentul lor profund față de mediu. Aceste pâinici sunt mult mai mult decât gust delicios - sunt pline de bunătate naturală. Ovăzul folosit este cultivat organic, fără pestic..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Pâinici scoțiene din ovăz integral 250g Nairn'sNairn's ne propune pâinici scoțiene, un deliciu hrănitor și rustic din ovăz integral. Făcute în inima Scoției, aceste pâinici rotunde încântă simțurile cu textura lor rustică și un gust bogat de ovăz. Fiecare mușcătură este o călătorie prin peisaje..
12,00 Lei
Fără TVA:11,01 Lei
Pâinici din ovăz cu brânză 200G Nairn'sDescoperă o combinație perfectă între gustul inconfundabil al pâinicilor Nairn's și bogăția brânzei Cheddar autentice. Oricând simți nevoia unui snack rafinat sau când pofta de ceva delicios, acești crackerși sunt alegerea ideală.Cu un conținut de ovăz integral..
14,00 Lei
Fără TVA:12,84 Lei
Crackers din ovăz integral fără gluten 160G Nairn'sFăcuți din ovăz integral fără gluten, acești crackerși sunt o sursă excelentă de fibre și nutrienți și oferă o alternativă mai ușoară la pâinea clasică.Cu o textură crocantă și un gust natural, sunt partenerii perfecți pentru o varietate de top..
14,00 Lei
Fără TVA:12,84 Lei
Pâinici organice din ovăz integral cu semințe chia 200G Nairn'sNairn’s a creat pâinicile perfecte pentru a însoți mâncărurile tale preferate atunci când o pâinea obișnuită devine prea monotonă sau restrictivă din diverse motive.Delicioși și plini de bunătate naturală. Ovăzul și semințele folosite su..
15,00 Lei
Fără TVA:13,76 Lei
Pâinici fără gluten din ovăz integral cu brânză 180G Nairn'sVersatilii crackerși fără gluten cu brânză sunt realizați cu brânză cheddar maturată și fulgi de ovăz integral fără gluten. Ovăzul integral sănătos îți oferă un impuls natural pentru a-ți crește energia, transformând pâinicile Nai..
15,00 Lei
Fără TVA:13,76 Lei
Pâinici din ovăz integral fără gluten 213G Nairn'sCrackerși Nairn's Fără Gluten din Ovăz, sunt bogați în fibre și aprobați de Coeliac (celiac) UK. Sunt realizați cu ovăz integral fără gluten, cultivat în câmpuri dedicate și măcinat în condiții necontaminate. Nu conțin ingrediente modificat..
15,00 Lei
Fără TVA:13,76 Lei
Felii de pâine crocantă din ovăz integral fără gluten 150G Nairn'sCu dimensiuni mai generoase decât un crackers obișnuit și o textură crocantă și ușoară, acestea sunt îmbogățite cu ovăz integral, fără gluten, fiind soluția perfectă pentru a înlocui pâinea la orice masă.Cu suficient spațiu pentru a ..
15,50 Lei
Fără TVA:14,22 Lei
Felii de pâine crocantă cu rozmarin din ovăz integral fără gluten 150G Nairn'sProdusul Nairn's cel mai premiat, este ultra-crocant, ultra-gustos și fără gluten – pregătit pentru a fi încărcat cu topping-ul tău preferat.Feliile de Pâine Crocantă cu Rozmarin fără gluten sunt o idee delicioas..
15,50 Lei
Fără TVA:14,22 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER