Meniu
Coșul meu

Granola, musli si cereale

Terci de ovăz instant organic AUGA cu măr și scorțișoară este bogat în fibre, fără lactate și fără adaos de zahăr.  Doar turnați apă clocotită până la linia de umplere, amestecați , apoi așteptați 3 minute cu capacul închis și bucurați-vă de mâncare!..
9,90 Lei
Fără TVA:9,43 Lei
Terci de ovăz instant organic AUGA cu banane și căpșuni este bogat în fibre, fără lactate și fără adaos de zahăr.  Doar turnați apă clocotită până la linia de umplere, amestecați , apoi așteptați 3 minute cu capacul închis și bucurați-vă de mâncare!..
9,90 Lei
Fără TVA:9,43 Lei
Conțin 4 cereale sanatoase și gustoase bogate in fibre, sub forme de litere care nu conțin zaharuri rafinate, sare, coloranti sau arome artificiale. Produs vegan.În loc de zahăr s-a folosit nectar din flori de cocos ce conține de 2 ori mai mult calciu decât laptele și are în mod natural un indice gl..
29,90 Lei
Fără TVA:27,43 Lei
Conțin 5 cereale sanatoase și gustoase bogate in fibre, sub forme de litere care nu conțin zaharuri rafinate, sare, coloranti sau arome artificiale. Produs vegan.În loc de zahăr s-a folosit nectar din suc de cocos ce conține de 2 ori mai mult calciu decât laptele și are în mod natural un indice glic..
29,90 Lei
Fără TVA:27,43 Lei
Granola cu conținut scăzut de zahăr înseamnă o farfurie de mic dejun plină cu fulgi de ovăz perfect rumeniți, caju cremos, arahide sănătoase și migdale ușor aromate, toate amestecate cu sirop de melasă neagră pentru a oferi un gust echilibrat și o textură crocantă plină de fibre - toate acestea cu m..
35,90 Lei
Fără TVA:32,94 Lei
Ovăz cu cocos și chia, ideal pentru un mic dejun vegan și fără gluten, perfect pentru a fi savurat în mișcare.Moma a combinat semințele de chia și fulgii de cocos cu amestecul de ovăz britanic Jumbo, pentru a adăuga o notă de bunătate tropicală și superalimente. Gustul delicios fără adaos de zahăr n..
9,90 Lei
Fără TVA:9,08 Lei
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER