Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Ciocolată

Fulgi de Ciocolată cu Lapte 250g Cartwright & Butler. Fulgi de Ciocolată cu Lapte 250g Cartwright & Butler.
STOC EPUIZAT
Fulgi de Ciocolată cu Lapte 250g Cartwright & Butler.Visul unei seri perfecte se transformă în realitate cu Cartwright & Butler. Fulgi generoși de ciocolată cu lapte delicioasă se află la îndemână pentru a ne crea o ciocolată caldă cremoasă, fină și excepțional de gustoasă. Trebuie doar să..
Fulgi de Ciocolată Caldă Neagră 250g Cartwright & Butler Fulgi de Ciocolată Caldă Neagră 250g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Cartwright & Butler - Ciocolată caldă neagră Fulgii delicioși de ciocolată neagră Cartwright & Butler sunt disponibili acum și la cutie, fiind la fel de cremoși, fini și irezistibil de gustoși.Transformă laptele cald într-o băutură decadentă. Topește simplu fulgii de cioc..
Fulgi de Ciocolată Caldă cu Caramel Sărat 250g Cartwright & Butler Fulgi de Ciocolată Caldă cu Caramel Sărat 250g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Fulgi de Ciocolată Caldă cu Caramel Sărat 250g Cartwright & ButlerSavurați gustul delicios al caramelului sărat cu ciocolata caldă de la Cartwright & Butler! Acum disponibilă și la cutie de carton, această ciocolată caldă îmbină fulgii cremoși cu aroma bogată a caramelului sărat pe..
Caramele cu Unt 175g Cartwright & ButlerLăsați-vă tentați de o călătorie nostalgică în lumea dulciurilor cu Cartwright & Butler Fudge in Tin. Acest fudge cremos și delicios este realizat după o rețetă scoțiană veche de secole, folosind unt adevărat pentru o aromă bogată și irezistibilă. Text..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Caramele cu Sare de Mare 175g Cartwright & Butler Cartwright & Butler duce experiența clasică a fudge-ului la un alt nivel. Pornind de la rețeta lor celebră de fudge cu unt, au adăugat caramel sărat, creând o combinație divină. Gustul bogat al fudge-ului se îmbină perfect cu o notă subt..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Trufe de ciocolată cu Marc de Champagne în cutie metalică 180g Cartwright & Butler Trufe de ciocolată cu Marc de Champagne în cutie metalică 180g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Trufe de ciocolată cu Marc de Champagne Cartwright & Butler (180g) - Păcate dulci cu aromă de șampanie!Savurați luxul într-o singură mușcătură cu Trufele de ciocolată cu Marc de Champagne Cartwright & Butler. Aceste trufe delicioase sunt create din ciocolată cu lapte cremoasă, umplută cu un ..
Fulgi de Ciocolată Caldă Neagră în cutie metalică 250g Cartwright & Butler Fulgi de Ciocolată Caldă Neagră în cutie metalică 250g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Cartwright & Butler - Ciocolată caldă neagră (cutie)Fulgi de ciocolată neagră pentru o băutură caldă deosebită! Acești fulgi se topesc ușor în lapte cald, creând o ciocolată caldă cremoasă, bogată în arome, perfectă pentru a vă încălzi în zilele friguroase de iarnă.Prezentată..
Fulgi de Ciocolată Caldă cu Lapte în cutie metalică 250g Cartwright & Butler Fulgi de Ciocolată Caldă cu Lapte în cutie metalică 250g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Cartwright & Butler - Ciocolată caldă cu lapteTransformați o zi obișnuită într-o după-amiază magică cu ciocolata caldă delicioasă de la Cartwright & Butler! Pur și simplu încălziți laptele în cana preferată, adăugați fulgii generoși de ciocolată cu lapte și savurați o băutură cremo..
Fulgi de Ciocolată Caldă cu Caramel Sărat în cutie metalică 250g Cartwright & Butler Fulgi de Ciocolată Caldă cu Caramel Sărat în cutie metalică 250g Cartwright & Butler
STOC EPUIZAT
Cartwright & Butler - Ciocolată caldă cu caramel sărat Savurați o combinație decadentă de ciocolata caldă cu caramel sărat de la Cartwright & Butler! Fulgii cremoși de ciocolată se topesc ușor în lapte cald, dezvăluind o aromă bogată de cacao și o notă subtilă de caramel sărat..
Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 40g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 40g Forest FeastPătrundeți în lumea aromelor intense cu Forest Feast Dark Chocolate Sour Cherries! Vișinele incredibil de delicioase, sunt îmbrăcate în ciocolată neagră 70% cacao, creând un contrast dulce-acrișor absolut decadent. Fiecare bomboană este o ..
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 40g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 40g Forest FeastSavurați o explozie de arome cu migdalele sărate de la Forest Feast, îmbrăcate în ciocolată neagră belgiană! Migdalele crocante, prăjite cu grijă, sunt învelite într-un strat decadent de ciocolată neagră vegană, cu un conținut mini..
Nuci Braziliene învelite în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120G Forest Feast Nuci Braziliene învelite în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120G Forest Feast
STOC EPUIZAT
Nuci Braziliene învelite în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120G Forest FeastPornește într-o călătorie direct din inimă Amazoniană cu nucile Forest Feast îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte! Nucile Braziliene sunt recoltate manual și cu grijă pentru sustenabilitate, apoi îmbrăcate într-un strat gen..
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 120g Forest Feast Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 120g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 120g Forest FeastPregătește-te pentru o explozie de arome cu migdalele sǎrate în ciocolată neagră de la Forest Feast! Migdalele crocante prăjite cu tot cu coajă sunt îmbrăcate într-un strat generos de ciocolată neagră belgiană vegană și fără glute..
Migdale în Ciocolată Belgiană cu Lapte și Portocale Valencia 120g Forest Feast Migdale în Ciocolată Belgiană cu Lapte și Portocale Valencia 120g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Migdale în Ciocolată Belgiană cu Lapte și Portocale Valencia 120g Forest Feast Evocați spiritul însorit al Spaniei cu migdalele crocante îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte și un strop de portocală Valencia de la Forest Feast! Migdalele întregi sunt rumenite cu grijă, apoi îmbrăcate într-u..
Migdale Caramel Sǎrat în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120g Forest Feast Migdale Caramel Sǎrat în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Migdale Caramel Sǎrat în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120g Forest FeastRăsfățați-vă simțurile cu migdalele caramelizate și sărate îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte de la Forest Feast! Migdalele crocante sunt rumenite cu caramel auriu, apoi presărate cu un strop de sare de mare pentru o explozi..
 Migdale cu Ciocolată albă Belgiană și Biscuiți 120g Forest Feast  Migdale cu Ciocolată albă Belgiană și Biscuiți 120g Forest Feast
STOC EPUIZAT
 Migdale învelite în Ciocolată albă Belgiană și Biscuiți 120g Forest FeastImaginează-ți o evadare delicioasă unde migdalele crocante, rumenite la cuptor, se scaldă în ciocolată albă belgiană fină, presărată cu bucăți crocante de biscuiți cu ciocolată. Fiecare mușcătură este o explozie de textur..
Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest Feast Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest FeastPătrunde în lumea magică Forest Feast și descoperă o combinație unică - vișine tentante, îmbrăcate într-o carapace de ciocolată neagră 70% cacao, vegană și fără gluten. Vișinele zemoase și ușor acrișoare creează un contrast delicios c..
Smochine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 140g Forest Feast Smochine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 140g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Smochine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 140g Forest FeastPășește în lumea minunată a Forest Feast și lasă-te cucerit de o combinație decadentă - smochine uscate la soare îmbrăcate în ciocolată neagră vegană din Belgia! Smochinele de munte sunt atent deshidratate pentru a-și păstra savoare..
Mango învelit în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 100g Forest Feast Mango învelit în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 100g Forest Feast
STOC EPUIZAT
Mango învelit în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest FeastO călătorie tropicală pentru simțuri: Imaginează-ți o evadare tropicală în care mango-ul suculent, cules cu grijă din zonele tropicale sustenabile, se îmbrățișează cu ciocolată neagră belgiană 60% cacao. Fiecare mușcătură este o explozi..
Migdale învelite în ciocolată BIO 34g Super Nature Migdale învelite în ciocolată BIO 34g Super Nature
STOC EPUIZAT
Migdale învelite în ciocolată BIO 34g Super Nature Migdalele prăjite cu atenție sunt acoperite generos în ciocolată organică, oferindu-ți o experiență decadentă și crocantă. În universul gustului rafinat, descoperă o simfonie a senzorialității: migdalele prăjite cu grijă, îmbrățișate de un..
Ciocolată cu unt de alune de pădure Bio 34g Super Nature Ciocolată cu unt de alune de pădure Bio 34g Super Nature
STOC EPUIZAT
Cupe de ciocolată cu unt de alune de pădure Bio 34g Super Nature Delicioasă bucurie de ciocolată, realizată din unt de alune învelit în ciocolată organică cremoasă, pentru a crea combinația perfectă de nuci și ciocolată. Mai mult, ciocolata conține doar 3 ingrediente: unt de cacao, pudră de cac..
Ciocolată BIO cu Unt de Arahide 40G Super Nature Ciocolată BIO cu Unt de Arahide 40G Super Nature
STOC EPUIZAT
Cupe de ciocolată BIO cu Unt de Arahide 40G Super NatureImaginează-ți: arahide mângâiate de soare, prăjite cu grijă până la perfecțiune, aroma lor amestecându-se cu șoapta bogată a cacaoului. Super Nature combină aceste comori cu unt de cacao care se topește în gură și o atingere de zahăr de cocos, ..
Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super Nature Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super Nature
STOC EPUIZAT
Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super NatureCluster de Alune de Pădure învelite în Ciocolată BIO: alune de pădure prăjite cu grijă, îmbrăcate într-o cascadă de ciocolată organică bogată și cremoasă. Fiecare cluster este o simfonie a texturilor contrastante: crocănțeala delicioasă a alunelo..
Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure BIO 40G Super Nature Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure BIO 40G Super Nature
STOC EPUIZAT
Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure BIO 40G Super NatureUn vis crocant cu Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure: Imaginează-ți: alune de pădure prăjite cu drag, dezvoltându-și aroma bogată, îmbrăcate într-o mantie de ciocolată organică decadentă. Fiecare bomboană este o explozie de..
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER