Meniu
Coșul meu

Ciocolată

Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 40g Forest FeastPătrundeți în lumea aromelor intense cu Forest Feast Dark Chocolate Sour Cherries! Vișinele incredibil de delicioase, sunt îmbrăcate în ciocolată neagră 70% cacao, creând un contrast dulce-acrișor absolut decadent. Fiecare bomboană este o ..
15,51 Lei
Fără TVA:13,03 Lei
Vișine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest FeastPătrunde în lumea magică Forest Feast și descoperă o combinație unică - vișine tentante, îmbrăcate într-o carapace de ciocolată neagră 70% cacao, vegană și fără gluten. Vișinele zemoase și ușor acrișoare creează un contrast delicios c..
43,99 Lei
Fără TVA:36,97 Lei
Smochine învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 140g Forest FeastPășește în lumea minunată a Forest Feast și lasă-te cucerit de o combinație decadentă - smochine uscate la soare îmbrăcate în ciocolată neagră vegană din Belgia! Smochinele de munte sunt atent deshidratate pentru a-și păstra savoare..
43,99 Lei
Fără TVA:36,97 Lei
Nuci Braziliene învelite în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120G Forest FeastPornește într-o călătorie direct din inimă Amazoniană cu nucile Forest Feast îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte! Nucile Braziliene sunt recoltate manual și cu grijă pentru sustenabilitate, apoi îmbrăcate într-un strat gen..
38,00 Lei
Fără TVA:31,93 Lei
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 40g Forest FeastSavurați o explozie de arome cu migdalele sărate de la Forest Feast, îmbrăcate în ciocolată neagră belgiană! Migdalele crocante, prăjite cu grijă, sunt învelite într-un strat decadent de ciocolată neagră vegană, cu un conținut mini..
15,51 Lei
Fără TVA:13,03 Lei
Migdale Sărate învelite în Ciocolată Belgiană Neagră 120g Forest FeastPregătește-te pentru o explozie de arome cu migdalele sǎrate în ciocolată neagră de la Forest Feast! Migdalele crocante prăjite cu tot cu coajă sunt îmbrăcate într-un strat generos de ciocolată neagră belgiană vegană și fără glute..
38,00 Lei
Fără TVA:31,93 Lei
Migdale în Ciocolată Belgiană cu Lapte și Portocale Valencia 120g Forest Feast Evocați spiritul însorit al Spaniei cu migdalele crocante îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte și un strop de portocală Valencia de la Forest Feast! Migdalele întregi sunt rumenite cu grijă, apoi îmbrăcate într-u..
38,00 Lei
Fără TVA:31,93 Lei
Migdale Caramel Sǎrat în Ciocolată Belgiană cu Lapte 120g Forest FeastRăsfățați-vă simțurile cu migdalele caramelizate și sărate îmbrăcate în ciocolată belgiană cu lapte de la Forest Feast! Migdalele crocante sunt rumenite cu caramel auriu, apoi presărate cu un strop de sare de mare pentru o explozi..
38,00 Lei
Fără TVA:31,93 Lei
Mango învelit în Ciocolată Belgiană Neagră 60% 120g Forest FeastO călătorie tropicală pentru simțuri: Imaginează-ți o evadare tropicală în care mango-ul suculent, cules cu grijă din zonele tropicale sustenabile, se îmbrățișează cu ciocolată neagră belgiană 60% cacao. Fiecare mușcătură este o explozi..
43,99 Lei
Fără TVA:36,97 Lei
 Migdale învelite în Ciocolată albă Belgiană și Biscuiți 120g Forest FeastImaginează-ți o evadare delicioasă unde migdalele crocante, rumenite la cuptor, se scaldă în ciocolată albă belgiană fină, presărată cu bucăți crocante de biscuiți cu ciocolată. Fiecare mușcătură este o explozie de textur..
38,00 Lei
Fără TVA:31,93 Lei
Migdale învelite în ciocolată BIO 34g Super Nature Migdalele prăjite cu atenție sunt acoperite generos în ciocolată organică, oferindu-ți o experiență decadentă și crocantă. În universul gustului rafinat, descoperă o simfonie a senzorialității: migdalele prăjite cu grijă, îmbrățișate de un..
10,50 Lei
Fără TVA:8,82 Lei
Cupe de ciocolată cu unt de alune de pădure Bio 34g Super Nature Delicioasă bucurie de ciocolată, realizată din unt de alune învelit în ciocolată organică cremoasă, pentru a crea combinația perfectă de nuci și ciocolată. Mai mult, ciocolata conține doar 3 ingrediente: unt de cacao, pudră de cac..
10,50 Lei
Fără TVA:8,82 Lei
Cupe de ciocolată BIO cu Unt de Arahide 40G Super NatureImaginează-ți: arahide mângâiate de soare, prăjite cu grijă până la perfecțiune, aroma lor amestecându-se cu șoapta bogată a cacaoului. Super Nature combină aceste comori cu unt de cacao care se topește în gură și o atingere de zahăr de cocos, ..
10,50 Lei
Fără TVA:8,82 Lei
Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super Nature Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super Nature
D e m o
Ciocolată BIO cu Alune de Pădure 34G Super NatureCluster de Alune de Pădure învelite în Ciocolată BIO: alune de pădure prăjite cu grijă, îmbrăcate într-o cascadă de ciocolată organică bogată și cremoasă. Fiecare cluster este o simfonie a texturilor contrastante: crocănțeala delicioasă a alunelo..
Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure BIO 40G Super NatureUn vis crocant cu Bomboane de Ciocolată cu Alune de Pădure: Imaginează-ți: alune de pădure prăjite cu drag, dezvoltându-și aroma bogată, îmbrăcate într-o mantie de ciocolată organică decadentă. Fiecare bomboană este o explozie de..
10,50 Lei
Fără TVA:8,82 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER