Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Returnarea produselor

Conform OUG 34/2014 completata de Legea 51/2003 si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997, contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.
Cu toate acestea, SC UNICORN NATURALS SRL ofera posibilatea clientului de a solicita returnarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Returnarea produselor se face obligatoriu dupe ce am fost notificati in scris prin completarea formularului de mai jos.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara completarea formularului in prealabil. Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura, la adresa comunicata de noi, dupa completarea formularului de retur.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, pentru care nu putem garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, acesta poate opta pentru orice firma de curierat doreste pentru expedierea pachetului.

Rambursarea contravalorii produsului si a transportului achitat la primirea acestuia se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului retur.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe email la adresa office@unicorn-naturals.ro sau la numarul de telefon 021 387 35 02

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER