Meniu
Coșul meu

Producători Români

Ritual by Dropshot Morning Ninja Blend 250g - Cafea de SpecialitateBucură-te de combinația perfectă de boabe Arabica crescute la altitudine înaltă din Brazilia și Guatemala. Această cafea de specialitate oferă o cremă plăcută și o textură fină. Cu o aciditate redusă și un profil dulce-mediu întuneca..
39,90 Lei
Fără TVA:36,61 Lei
MILKY WAY BLEND by dropshot - CAFEA DE SPECIALITATEBlendul vedetă, gândit și testat pentru a fi la fel de delicios precum un desert, cu cafele 100% speciale din Brazilia, Guatemala și Etiopia. Acest amestec transformă orice băutură cu lapte într-o adevărată plăcere. La prepararea unui espresso, dezv..
44,90 Lei
Fără TVA:41,19 Lei
LAVA CAKE BLEND 250G - CAFEA DE SPECIALITATEUn blend delicios, cremos și armonios ca o imbrățișare prietenoasă. Aroma dulce și catifelată a Guatemalei se îmbină perfect cu ciocolata rotundă și caramelizată a Braziliei, completate de nota fructată-ciocolată a Etiopiei. Ideal pentru espressoare automa..
44,90 Lei
Fără TVA:41,19 Lei
Un blend exclusiv din specia arabica grad specialitate, cu boabe din Brazilia, Etiopia și Guatemala. Arome fructate intense și cremă bogată în espresso. Aciditate medie, culoare brun-aramie, retrogust dulce-amar cu note de nuci și ciocolată neagră. Ideală pentru băuturile cu lapte, cremoasă și ..
39,90 Lei
Fără TVA:36,61 Lei
EL KAPITAN BLEND 250G by Dropshot - CAFEA DE SPECIALITATEUn amestec puternic și echilibrat de cafea de specialitate. Combinația perfectă dintre dulceața și finetea cafelei din Brazilia și forța cafelei Canephora din Guatemala creează un espresso cremos și intens. Cu aciditate extrem de scăzută,..
39,90 Lei
Fără TVA:36,61 Lei
RITUAL BY DROPSHOT CREMATIC BLEND 250G - CAFEA DE SPECIALITATE Descoperă acest blend puternic și plin de personalitate, creat special pentru iubitorii de espresso clasic italian. Combinația perfectă de cafele arabica și canephora, provenind din Brazilia, Columbia și Guatemala, te încântă cu o ..
37,90 Lei
Fără TVA:34,77 Lei
BEDUIN BLEND 250G - CAFEA DE SPECIALITATEUn amestec revoluționar de cafele de specialitate, cu un profil aromatic unic. Complexitatea acestui blend te va fascina, reușind să ofere o experiență similară unui microlot. Combinația explozivă dintre cafelele din Brazilia și Etiopia procesare naturală îți..
44,90 Lei
Fără TVA:41,19 Lei
RITUAL BY DROPSHOT AROMATIC BLEND 250G - CAFEA DE SPECIALITATEAcest blend este o cafea puternică și plină de personalitate, creată special pentru iubitorii de espresso intens și concentrat. Este compus din cafele Arabica de înaltă calitate, provenind din două origini remarcabile: Brazilia și Columbi..
37,90 Lei
Fără TVA:34,77 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER