Meniu
Coșul meu

Biscuiţi BIO

Biscuiți pufoși fără gluten din ovăz integral cu bucățele de ciocolată și cocos 160G Nairn'sSunt echilibrul perfect între deliciu și nutriție. Cu o textură ușoară și sfărâmicioasă, acești biscuiți sunt o variantă mai consistentă a liniei Nairn's populare de biscuiți cu ovăz. Mixul dintre c..
16,50 Lei
Fără TVA:15,14 Lei
Biscuiți pufoși fără gluten din ovăz integral cu afine și zmeură 160G Nairn'sPovestea gustului îmbietor al biscuiților Chunky Oat cu afine și zmeură Nairn's, o călătorie a gustului care îți răsfață simțurile. Cu o textură crocantă și un echilibru perfect între dulce și acidulat, acești biscuiți sunt..
16,50 Lei
Fără TVA:15,14 Lei
Biscuiți fără gluten din ovăz integral cu fructe 160G Nairn'sDescoperă pădurea de arome din Biscuiții cu ovăz și fructe Nairn's - un regal de dulceață naturală a coacăzelor, completată de gustul bogat și untos al ovăzului integral, fără gluten.Deliciosi și apetisanți, acești biscuiți te îmbie c..
16,50 Lei
Fără TVA:15,14 Lei
Biscuiți fără gluten din ovăz integral cu ciocolată 160G Nairn'sPreferați pentru un motiv: delicioasa plăcere, ciocolata, în orice moment al zilei – atât de delicioși încât nici nu bănuiești că sunt fără gluten!Biscuiți cu fulgi de ovăz și bucăți de ciocolată Un deliciu vinovat pentru mulți, cine n..
16,50 Lei
Fără TVA:15,14 Lei
Biscuiți din ovăz integral cu ghimbir 200G Nairn'sFă-ți loc pentru o delicatesă! Acești biscuiți fragezi îți oferă o explozie de arome datorită amestecului de muguri de ghimbir din sirop și ghimbirului mărunțit. Ca și celelalte produse Nairn's, nu conțin coloranți sau arome artificial..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Biscuiți din ovăz integral cu fructe de pădure 200G Nairn'sAcești biscuiți delicioși, cu aromă intensă de fructe de pădure, sunt ca o versiune sănătoasă a clasicii gustări cu gem. Biscuiții Nairn's cu Ovăz și Fructe de Pădure sunt plini de savoare naturală, oferind gustul vibrant al z..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Biscuiți din ovăz integral cu cocos și semințe de chia 200G Nairn'sO călătorie a gustului într-un paradis tropical! Cu cel mai redus conținut de zahăr din gama biscuiților Nairn's, sunt savurați cel mai bine alături de o ceașcă de ceai, visând la clipe însorite. Aroma de cocos rumenit și seminț..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Biscuiți din ovăz integral cu ciocolată și portocală 200G Nairn'sO combinație clasică între ciocolată neagră și portocală - aduce o notă de bucurie la pauza de ceai. Cu 35% mai puțin zahăr decât media biscuiților dulci, acești biscuiți aurii, fără grâu și bogați în fibre, oferă o experiență delicioa..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Biscuiți din ovăz integral cu ciocolată 200G Nairn'sBiscuiți cu fulgi de ovăz și bucăți de ciocolată neagră de la Nairn's: simpli și delicioși, perfecti pentru a-i înmuia în ceai sau pentru a te răsfăța după-amiaza. Descoperă plăcerea naturală a ciocolatei și fulgilor de ovăz integrali, la doar 45 d..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Biscuiti din ovăz integral cu caramel sărat 200G Nairn'sBucurați-vă de o călătorie în paradisul biscuiților! Acest biscuit, aparent simplu, explodează în gust. Cu bucățele caramel și o notă subtilă de sare, oferă crocantul perfect al fulgilor de ovăz integral.Caramelul sărat, partenerul perfect pent..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER