Meniu
Coșul meu

MeridianMeridian - gama variata de Creme Tartinabile de arahideMeridian Food este in prezent una dintre companiile cu cea mai larga gama de creme tartinabile fabricate in propria fabrica din nordul Tarii Galilor, totodata primul brand de unt de arahide din Marea Britanie care este certificat fara ulei de palmier, acordand prioritate eticii si angajamentului fata de natura.


Au o gama variata de creme tartinabile de arahide: cremă tartinabilă cu arahide si cacao, cremă tartinabilă cu arahide si cocos, cremă tartinabilă bio de arahide, cremă tartinabilă bio de arahide crocant, cremă tartinabilă de arahide gust intens, cremă tartinabilă de arahide gust intens crocant).

Crema tartinabilă de arahide de la Meridian Foods este o sursa excelenta de energie, fiind bogat in proteine. In plus este vegană, 100% naturală, fara gluten si nu contine coloranti, zahar adaugat sau indulcitori. Cu un gust delicios, crema tartinabilă de arahide poate fi consumată direct (ex in sandwich-uri, shake-uri,) la gatit (ex. in prajituri) sau copt, dupa preferinte, este ideal pentru micul dejun sau pentru o gustare si potrrivit pentru diete.


Un alt produs de top al gamei Meridian Food este si crema tartinabilă bio de caju, o crema fina din caju organic prajit, o sursa gustoasa de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase.

Pe langa cremele tartinabile de arahide si cea de caju, gama Meridian Food include si crema tartinabilă bio de migdale. Delicioasă si sanatosa, contine 100% migdale organice prajite si etse bogat in proteine si grasimi sanatoase.

Extract de drojdie 340G Meridian
-20 %
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)