Cu totii iubim ciocolata si nu ratam nicio ocazie sa ne alintam cu un brownie de ciocolata delicios atunci cand avem ocazia, nu-i asa?

Dar, uneori, ocaziile ni le mai facem si noi, iar astazi noi iti oferim aceasta oportunitate. Daca vrei sa te bucuri de o reteta de brownie delicioasa de fiecare data cand ai chef, o reteta simpla, fara gluten, 100% vegetala si sanatoasa, ai ajuns unde trebuie.

Reteta noastra de astazi cu siguranta nu te va putea lasa rece daca esti un impatimit al ciocolatei. In plus, in felul acesta ai grija si de cei mai micuti din familie, asigurandu-le o portie de dulce sanatoasa si super gustoasa.

brownie cu nuci

[amd-zlrecipe-recipe:2]

Cu speranta ca sfaturile, retetele si sugestiile nostre iti vor fi de un real folos, echipa Unicorn Naturals te invita sa urmaresti atat blogul nostru, cat si pagina de Facebook, unde vom face tot posibilul sa iti oferim cat mai multe informatii valoroase si utile.

P.S. Produsele noastre se pot achizitiona si din magazinele  Mega Image, Carrefour, Diverta, Carturesti si Naturalia sau online de pe Diverta.roAlimenteSpeciale.ro si BioPlanet.