Meniu
Coșul meu

Dulceață BIO din caise - fără zahăr - 240G Rigoni di Asiago

Dulceață BIO din caise - fără zahăr - 240G Rigoni di Asiago
-20 %
Dulceață BIO din caise - fără zahăr - 240G Rigoni di Asiago
Descriere
95% fructe, doar 12 Kcal. Gust autentic, fără zahăr, pentru o experiență delicioasă și ușoară.
15,19 Lei
19,00 Lei
Bax de 6 buc.
Fără TVA: 13,94 Lei
    13,68 Lei/buc. (TVA inclus) - preţ bax de 6 buc.
  • Cod produs: RA1737

Dulceață BIO din caise - fără zahăr - 240G Rigoni di Asiago

Natù Albicocche de la Rigoni di Asiago este o explozie de savoare într-un borcan. Cu 60% caise proaspete, 35% piure de mere și îndulcitor natural de eritritol, această dulceață bio este pură și autentică.

Fără gluten și bogată în fibre, aduce în fiecare lingură gustul veritabil al naturii. Gelificată cu măiestrie cu pectină și îndulcită cu aroma subtilă de stevie, această dulceață este un deliciu sănătos și ușor, perfect pentru cei care apreciază gustul autentic al fructelor.

Conservată în mod natural, trebuie păstrată la temperatura potrivită și savurată în zilele următoare pentru a profita de prospețimea și autenticitatea sa.

Cu doar 12 Kcal per porție, Natù Albicocche este răsfățul bio și fără zahăr pe care îl meriți în fiecare zi.
Un deliciu fără compromisuri, creat special pentru cei ce îmbrățișează un stil de viață echilibrat și activ.


Caise 60%, piure de mere 35%, îndulcitor: eritritol, agent gelifiant: pectină, aromă naturală de stevie. BIO.

Fără gluten. Îndulcitor de origine naturală. 

Medii per 100 grame de produs:

Energie
339 kj / 80 kcal

Grăsimi

dintre care acizi grași saturați:

0,09 grame

0 grame

Carbohidrați

dintre care zaharuri:

18,2 grame

12,5 grame

Fibre
2,4 grame
Proteine
0,4 grame
Sare
0,09 grame
Atribute produs
Cantitate Bax6
Condiţii de păstrareA se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, se păstrează la frigider la temperatura de 4° și se consumă în câteva zile.
Pret Bax102.61 Lei
Pret bucata vanduta la bax17.10 Lei

Spune-ti opinia

Rău Bun
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER