Meniu
Coșul meu

Frulla

Piure Bio Pere +6 luni 100g Frulla
D e m o
Piure Bio Pere +6 luni 100g FrullaO explozie de prospețime organică și autentică. Născut din pere italiene de cea mai bună calitate, maturate în voie sub soarele generos, acest piure se bazează pe natură, fără concentrați sau aditivi care să îi altereze savoarea. Cu o pasiune unică, Frulla au crea..
Piure Bio Măr, Piersică și Mango +6 luni 100g FrullaExplorând natura, am descoperit un triumvirat al prospețimii - Mere, Piersici și Mango - toate într-o cupă de 100% fructe, fără conservanți sau zahăr adăugat. Fructul proaspăt, maturat pe plantații bio și colectat la apogeul gustului său. Un trio p..
6,00 Lei
Fără TVA:5,50 Lei
Piure Bio Măr și Banană +6 luni 100g Frulla Descoperă un univers gustos și sănătos pentru micuțul tău! Acest delicios piure organic este creat din cele mai proaspete mere și banane organice, fără adaos de zahăr sau conservanți.Frulla au unit dulceața merelor organice cu energia oferită de banan..
6,00 Lei
Fără TVA:5,50 Lei
Piure Bio Fructe Roșii +6 luni 100g Frulla Aroma autentică cu gust intens doar de la natură. Fără concentrat, fără adaosuri artificiale. Aici se regăsesc măiestria selecției atente, coacerea pe plantație și recoltarea la maturitatea perfectă pentru a obține zahărul natural al fructelor. Singuru..
6,00 Lei
Fără TVA:5,50 Lei
Piure Bio Măr, Mango și Banană +6 luni 100g FrullaFrulla te întâmpină în lumea hrănirii sănătoase pentru bebeluși cu Piureul Bio Măr, Mango și Banană. O explozie de prospețime și savoare, fără gluten, fără zahăr adăugat sau conservanți. Acest piure aduce natura în stadiul de diversificare al aliment..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Piure Bio Măr, Banană și Zmeură +6 luni 100g FrullaDescoperă BabyFruit, prietenul perfect în călătoria de diversificare a copilului tău! O explozie de gust și prospețime, fiecare pungă conține 100% fructe organice, fără adaos de zahăr, conservanți sau arome artificiale. Aceste delicii fără gluten su..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Piure Bio Măr, Afine și Ovăz +6 luni 100g FrullaFrulla aduce un delicios piure bio, realizat exclusiv din fructe proaspete și organice: Măr, Afine și Ovăz. Fără gluten și zahăr adăugat, conservanți sau arome artificiale. O soluție dulce, naturală și practică pentru diversificarea alimentației bebelu..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Piure Bio Măr și Piersică +6 luni 100g FrullaDescoperă BabyFruit, un aliat esențial în diversificarea alimentației copilului tău! Fiecare pungă conține 100% fructe proaspete și organice, fără adaos de zahăr, conservanți sau arome artificiale. Aceste delicii fără gluten sunt ușor digerabile și oferă ..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Piure Bio Măr și Căpșuni +6 luni 100g FrullaDescoperă BabyFruit, un partener de încredere în perioada de diversificare a alimentației bebelușului tău! Fiecare produs BabyFruit conține 100% fructe proaspete și organice, fără gluten, zahăr adăugat, conservanți sau arome artificiale. Această alternativ..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER