Meniu
Coșul meu

Moma

Ovăz fără gluten cu migdale și caramel sărat 55g MomaBucură-te de micul dejun în mișcare cu Instant Porridge Pots Almond Butter & Salted Caramel! Acest terci delicios, premiat cu Great Taste, reprezintă alegerea perfectă pentru un mic dejun indulgent, vegan și fără gluten. Amestecul Moma inconfu..
12,50 Lei
Fără TVA:10,50 Lei
Ovăz fără gluten cu merișoare și stafide 70g MomaDescoperă magia micului dejun cu Instant Porridge Pots Cranberry & Raisin! O alternativă perfectă pentru diminețile agitate, oferindu-ți un mic dejun delicios și rapid. Acești fulgi de ovăz fără gluten sunt îmbogățiți cu merișoare și stafide între..
12,50 Lei
Fără TVA:10,50 Lei
Ovăz fără gluten cu cocos și semințe de chia 55g MomaOvăz cu cocos și chia, ideal pentru un mic dejun vegan și fără gluten, perfect pentru a fi savurat în mișcare.Moma a combinat semințele de chia și fulgii de cocos cu amestecul de ovăz britanic Jumbo, pentru a adăuga o notă de bunătate tropicală și..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Ovăz clasic fără Zahăr Adăugat 65g Moma O modalitate simplă și delicioasă de a te bucura de o porție de fulgi de ovăz, fără gluten, fără adăugarea de zahăr. Perfecți pentru un mic dejun rapid și sănătos, pe care îl poți savura acasă sau în deplasare.Pregătiți cu o combinație specială de fulgi d..
11,50 Lei
Fără TVA:10,55 Lei
Băutură vegetală din ovăz Barista 1L Moma FoodsCreată pentru a prepara băuturi cremoase și bogate în aromă, cum ar fi latte, cappuccino sau flat white. Cu o textură moale și cremoasă și o aromă delicioasă, aceasta este o alegere excelentă pentru barista care caută un produs de înaltă calitate și car..
20,50 Lei
Fără TVA:17,23 Lei
Băutură vegetală  din ovăz original 1L Moma Foods Băutură vegetală  din ovăz original 1L Moma Foods
-20 %
Băutură vegetală  din ovăz original 1L Moma FoodsCremoasă și versatilă, fabricată în Marea Britanie cu ovăz integral de cea mai bună calitateO sursă bogată de nutriențiNeîndulcită, niciodată din concentrat și fortificată cu calciu, iod și vitamine D3, B2 și B12 pentru a ne ajuta să obținem toți..
16,40 Lei 20,50 Lei
Fără TVA:13,78 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER