Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Sunny-Fruit

Smochine de Smirnă BIO 50g Sunny Fruit Smochine de Smirnă BIO 50g Sunny Fruit
-20 %
Smochine de Smirnă BIO 50g Sunny FruitSmochinele uscate organice Sunny Fruit sunt delicate și suculente, fiind gustarea ideală pentru cei ce doresc să aibă o alimentație sănătoasă. Uscate cu grijă la soare pentru dulceața ideală, aceste smochine uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alimen..
6,40 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:5,87 Lei
Curmale BIO fără sâmburi 50g Sunny Fruit Curmale BIO fără sâmburi 50g Sunny Fruit
-20 %
Curmale BIO fără sâmburi 50g Sunny FruitCurmalele uscate fără sâmburi Sunny Fruit sunt dulci și delicioase, reprezentând gustarea ideală pentru cei ce doresc să aibă o dietă sănătoasă. Riguros uscate la soare pentru dulceața ideală, aceste curmale uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alim..
6,40 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:5,87 Lei
Cireșe Bio 20g Sunny Fruit Cireșe Bio 20g Sunny Fruit
-20 %
Cireșe Bio 20g Sunny FruitSavoare intensă și dulceață naturală! Cireșele uscate bio Sunny Fruit sunt gustarea perfectă, plină de nutrienți. Uscate meticulos pentru dulceața ideală, aceste cireșe organice sunt o sursă excelentă de fibre, antioxidanți și minerale. Recoltate din soiul organic Morello d..
7,20 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:6,05 Lei
Căpșuni BIO 20g Sunny Fruit Căpșuni BIO 20g Sunny Fruit
-20 %
Căpșuni BIO 20g Sunny FruitCăpșunile organice uscate Sunny Fruit sunt o gustare ideală pentru cei care își doresc o dietă sănătoasă. Cu uscare meticuloasă pentru dulceața ideală, aceste căpșuni uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, antioxidanți, potasiu și magneziu, c..
7,20 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:6,05 Lei
Caise Turcești BIO 50g Sunny FruitDulci și suculente, caisele uscate organice Sunny Fruit sunt o gustare ideală pentru cei care doresc să aibă o dietă sănătoasă. Uscate cu atenție pentru a obține dulceața ideală, aceste caise uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, antioxidanți, ..
8,00 Lei
Fără TVA:7,34 Lei
Mango BIO 20g Sunny FruitMango uscat organic Sunny Fruit este dulce și catifelat, fiind gustarea ideală pentru cei ce doresc să aibă o alimentație sănătoasă. Deshidratat cu grijă pentru dulceața ideală, acest mango uscat organic este o sursă excelentă de fibre alimentare, antioxidanți, potasiu, calc..
9,00 Lei
Fără TVA:8,26 Lei
Bile cu Cireșe și Alune 126g Sunny Fruit Bile cu Cireșe și Alune 126g Sunny Fruit
-20 %
Bile cu Cireșe și Alune 126g Sunny FruitGustări bio "Have A Ball" sunt ambalate cu nutrienți și gust, fără adaos de zahăr sau conservanți. Perfecte pentru orice moment - de la gustări între mese până la plimbările la plajă!Bile energizante organice care reușesc să se distreze! Aceste gustări conțin ..
17,60 Lei 22,00 Lei
Fără TVA:14,79 Lei
Bile cu Caise, Cacao și Alune 126g Sunny Fruit"Have A Ball Organic Fruit & Nut Snacks" sunt gustări organice care știu să se distreze! Combinația perfect uscată de fructe organice, nuci și nucă de cocos face din gustările "Have A Ball" o sursă bogată de nutrienți și arome excelente - deliciul pe..
20,00 Lei
Fără TVA:18,35 Lei
Dude BIO 150g Sunny FruitDudele uscate organice Sunny Fruit sunt dulci și delicate, reprezentând gustarea ideală pentru cei ce doresc să aibă o dietă sănătoasă. Riguros deshidratate la soare pentru dulceața ideală, aceste dude uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, antioxidanți,..
31,50 Lei
Fără TVA:28,90 Lei
Caise Turcești BIO 250g Sunny FruitDulci și suculente, caisele uscate organice Sunny Fruit sunt o gustare ideală pentru cei care doresc să aibă o dietă sănătoasă. Uscate cu atenție pentru a obține dulceața ideală, aceste caise uscate organice sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, antioxidanți,..
32,50 Lei
Fără TVA:29,82 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER