Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Pasta de Dinți Gel Ayurvedică din 18 plante 100g Teerex

Pasta de Dinți Gel Ayurvedică din 18 plante 100g Teerex
Pasta de Dinți Gel Ayurvedică din 18 plante 100g Teerex
Descriere
Formula ayurvedică cu 18 plante și beneficii terapeutice pentru o igienă orală completă! Reduce inflamația gingivală, îndepărtează placa bacteriană și protejează smalțul dentar. Fără fluor, parabeni și zahăr!
25,00 Lei
Fără TVA: 21,01 Lei
  • Cod produs: BL1693

Descoperă pasta de dinți gel Kudos - formula ayurvedică cu 18 plante și beneficii terapeutice pentru o igienă orală completă!

Așa cum se spune că ochii sunt fereastra sufletului, cavitatea bucală este oglinda trupului. Numeroase boli pot fi "citite" din sănătatea cavității bucale - de la afecțiuni digestive, respiratorii până la diabet și altele. TEEREX propune o abordare naturală a igienei orale, bazată pe principiile străvechi ale tradiției ayurvedice.

Compoziția sa activă și complexă cu 18 extracte de plante și minerale naturale aduce beneficii terapeutice gingiilor și dinților: reduce inflamația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, protejează smalțul dentar și ameliorează sensibilitatea dentară.

TEEREX este preparat pe baza unei formule ayurvedice complexe, unde plantele sunt tratate individual (macerate, fermentate, etc.), conferind produsului eficiență sporită.

Beneficii:

  • Curăță eficient dinții și oferă o senzație de prospețime de lungă durată datorită efectului antibacterian.
  • Are un gust plăcut
  • Indicat în caz de sensibilitate dentară
  • Previne inflamația gingiilor
  • Albirea dinților fără agenți abrazivi
  • Fără fluor, fără parabeni
  • Fără zahăr (evitând formarea plăcii bacteriene)

Ingrediente principale: Neemul, datorită proprietăților puternice antibacteriene și antiseptice, previne formarea cariilor și a infecțiilor. Uleiul de cuișoare are proprietăți antiseptice, antifungice și cicatrizante. Extractul de Babool (Acacia Arabica) previne inflamația și sângerarea gingiilor. Aloe Vera are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice, utile în tratarea gingivitei, paradontozei și a altor afecțiuni orale.

Descoperă ingrijirea orală într-o formulă ayurvedică completă! Alege Teerex și zâmbește încrezător!

Pasta de dinți versus Gel de dinți: • Ambele produse au aceeași formulă ayurvedică, diferă doar baza de gel sau pastă. • Textura: Gelul este indicat în sensibilitate gingivală și dentară deoarece are o textură mai puțin abrazivă decât pasta de dinți. • Gust: Gelul este mai mentolat decât pasta de dinți. Gelul este indicat în sensibilitate gingivală și dentară, deoarece are o textură mai puțin abrazivă. • Acțiune: Pasta de dinți curăță mai bine, datorită texturii ușor granulate.

Neem, Aloe Vera, Busuioc, Trandafir, Telina, Menta, Rubia Cordifolia, Mimusops Elengi, Vitex Negundo, Zant Hoylum, Acacia Arabica, Triphala, Cuisoare, Embelia Ribes, Quercus Infectoria, Citru Limon, Benzoat de Sodiu, Menthol crystal, LaurilSulfat de Sodiu, Sorbitol, CarboxiMetilCeluloza, Glicerina, Apa Ulei menta.

Spune-ti opinia

Rău Bun
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER