Meniu
Coșul meu
La comenzi mai mari de 100 lei, primești produse cadou din partea noastră.🥳

Biotika Naturals

Pastă de dinți cu Cărbune Activ și extracte de plante 100g Beauty Relay
-20 %
Pastă de dinți cu Cărbune Activ și extracte de plante 100g Beauty RelayZâmbește cu încredere cu Pasta de dinți cu Cărbune Activ!Nu doar o pastă de dinți, ci o experiență holistică pentru o igienă orală impecabilă și un zâmbet luminos:Cărbunele activ: Un agent de purificare natural puternic care..
22,40 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:18,82 Lei
Descoperă pasta de dinți gel Kudos - formula ayurvedică cu 18 plante și beneficii terapeutice pentru o igienă orală completă! Așa cum se spune că ochii sunt fereastra sufletului, cavitatea bucală este oglinda trupului. Numeroase boli pot fi "citite" din sănătatea cavității bucale - de la afecțiuni d..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Cavitatea bucală poate oferi indicii prețioase asupra stării generale de sănătate. Numeroase boli și afecțiuni pot lăsa amprente în gură, cum ar fi problemele digestive, respiratorii și chiar diabetul. De aceea, igiena orală joacă un rol crucial în menținerea sănătății generale.Descoperă pasta de di..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Ulei Ayurvedic pentru Igiena Orală eficient în paradontoză și gingivită 50ml Amma Ayurveda Produs 100% natural cu o formulă ayurvedică autentică și complexă, preparată cu 30 de plante. Beneficiază de efecte terapeutice remarcabile: antiinflamator, antibacterian, previne retracția gingivală și î..
42,00 Lei
Fără TVA:35,29 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER