Meniu
Coșul meu

Maison Popcorn

Porumb pentru Popcorn 500g Maison PopcornUn porumb selectat cu atenție și fără OMG-uri, pregătit să ofere o experiență delicioasă.Popcornul, o alegere sănătoasă și delicioasă, se potrivește perfect oricărei ocazii. Ambalat cu grijă pentru prospețime și savoare autentică.Descoperă o experiență captiv..
12,00 Lei
Fără TVA:11,01 Lei
Popcorn cu sare pentru Microunde 3*80g Maison PopcornDescoperă o explozie de savoare cu popcorn-ul Maison Popcorn! Boabele de porumb, atent selecționate, îmbinate cu ulei de palmier certificat RSPO SG și un praf de sare, transformă gustul clasic într-o experiență gourmet.Maison Popcorn redefinesc gu..
12,00 Lei
Fără TVA:11,01 Lei
Popcorn cu aromă de unt pentru Microunde 3*80g Maison PopcornDescoperă arta popcornului cu Maison Popcorn! Cu o pasiune de peste 25 de ani, Maison Popcorn aduce o explozie de arome în casă. Ingrediente alese cu grijă, ulei RSPO pentru sustenabilitate, și o explozie de gust cu aroma natural..
12,50 Lei
Fără TVA:11,47 Lei
Popcorn cu aromă de caramel pentru Microunde 3*90g Maison PopcornMaison Popcorn te îmbie în lumea aromată a popcorn-ului cu gust caramel! Ingrediente alese cu grijă, porumb integral de calitate din Franța, zahăr, ulei de palmier, și arome naturale transformă micul tău moment de răsfăț într-o experie..
15,01 Lei
Fără TVA:12,61 Lei
Popcorn Bio cu sare pentru Microunde 3*90g Maison PopcornExperimentează savoarea originală a porumbului bio pentru popcorn cu sare pentru microunde de la Maison Popcorn. Creat cu pasiune și respect față de natură, porumbul organic este cultivat în Sud-Vestul Franței, beneficiind de condiții climatic..
16,50 Lei
Fără TVA:15,14 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Maison Popcorn, un produs mândru al Nataïs lansat în 2019, îmbină peste 25 de ani de devotament Nataïs pentru arta popcornului. Fondată de dl. Ehmann, călătoria a început cu o pasiune profundă pentru pământ și o sete inepuizabilă de inovație.

Odată cu venirea timpului de a aduce prima recoltă pe piață, au apărut provocări. Dl. Ehmann, condus de angajamentul față de calitate, s-a angajat într-o căutare pentru a înțelege complexitățile industriei popcornului. Această căutare l-a condus către întâlniri cheie, cea mai semnificativă fiind întâlnirea cu Jérôme Réthoré în 2006. Jérôme, acum Director General, a adus perspective esențiale care au transformat structura companiei și procesele sale industriale.

Un aspect crucial al succesului Nataïs constă în relațiile create în comunitatea popcornului. De la fermieri la angajați, clienți la furnizori, aceste conexiuni epitomizează ethosul Maison Popcorn. Încrederea construită de-a lungul anilor a modelat Nataïs în liderul industriei în care se află astăzi.

Lăsați simfonia crocantă a Maison Popcorn să vă deschidă papilele gustative - o mărturie a bogatei moșteniri și a angajamentului neclintit al Nataïs față de lumea popcornului.

15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER