Alunele de padure sunt cunoscute pentru rolul lor benefic in ceea ce priveste reglarea tensiunii arteriale. Acestea sunt o buna sursa de grasimi sanatoase, precum si de magneziu si potasiu. Acesta din urma, spre exemplu, este esential pentru scaderea tensiunii arteriale si pentru diminuarea riscurilor asociate cu diferite afectiuni cardiovasculare.

Astfel, pentru cei care doresc sa beneficieze de beneficiile acestor nuci extrem de bogate in nutrienti, le recomandam laptele de alune de padure de la Rude Health, acesta fiind considerat de mulți consumatori cel mai bun lapte vegetal de pe piață. Produsele Rude Health se remarca printr-o savoare deosebita si foarte apreciata, dovada fiind si medalia de aur castigata in anul 2013, pentru gustul deosebit, la prestigiosul concurs Great Taste Awards din Marea Britanie. In plus, produsele sunt 100% naturale, contin doar ingrediente organice, sunt preparate cu apa de izvor si nu contin agenti de ingrosare, aditivi, zahar adaugat, organisme modificate genetic sau gluten. De asemenea, puteti alege si sortimentele din caju sau orez brun, ambele fiind deosebit de gustoase si de sanatoase.

Laptele vegetal Rude Health se poate achizitiona din magazinele MEGA IMAGE, Naturalia, in magazinele de tip PLAFAR, precum si online, pe AlimenteSpeciale.ro si Unicorn-Naturals.ro.

Cu speranta ca sugestiile noastre iti vor fi de un real folos, echipa Unicorn Naturals te invita sa urmaresti atat blogul nostru, cat si pagina de Facebook, unde vom face tot posibilul sa iti oferim cat mai multe informatii valoroase si utile.