0
8781
Numeroase obiceiuri și tradiții au evoluat de-a lungul timpului și au fost urmate orbește, devenind o parte integrantă a societății. Consumul de carne, care se face după obiceiuri și tradiții specifice în anumite regiuni, este un prim exemplu.Carnea în bucătăria tradiționalăMâncărurile tradiționale ..
0
4225
Cerealele se prezinta intr-o multitudine de forme, dimensiuni, culori, gusturi si texturi. Continand cantitati mari de vitamine din complexul B, minerale, fibre si carbohidrati, cerealele reprezinta un pachet destul de complex din punct de vedere nutritiv. Cerealele integrale sunt de preferat, acest..
0
7396
Desi in zilele noastre consumul de lapte si produse fabricate din acesta pare a fi, pentru toata lumea, absolut normal, in realitate, specia noastra consuma aceste produse doar de aproximativ 10.000 de ani, adica din perioada in care omul a inceput sa practice agricultura si sa creasca animale in ca..
0
8935
Exista numeroase motive pentru care din ce in ce mai multi oameni renunta la consumul de lapte de origine animala si in special la cel de vaca, fiind vorba fie de o perioada limitata de timp, cum este cazul postului, fie de o schimbare radicala, de multe ori pentru tot restul vietii, a stilului de a..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)